Peisplater

Peisplater - beskytt gulvet under peisen eller ovnen med våre steinplater.
Peisplater i både skifer og granitt gir en vakker overflate, du får et produkt med høy kvalitet og du får en slitesterk overflate som du kommer til å være fornøyd med i mange år. Vi leverer peisplater som kan legges oppå eksisterende gulv. Eller steinplaten felles ned i gulvet, med en tilpasset tykkelse fra 20-30mm monteres de jevnt med gulvet. Peis og ovnsplatene skjæres etter mål (anbefalt tykkelse er 30mm). Platene er lette å montere. Steinplater er brannsikkert. Velg blant mange fine steintyper og lyse eller mørke farger. Platene lages med forskjellig kant profil og tilpasses akkurat ditt behov når det gjelder fasong og planløsninger.

Steinplater er kvalitetsmateriale som er slitesterk, den tåler mye varme og evigvarende med sin styrke. Steinplater lages for å bli brukt og er enkle å holde rene. Med plater i stein har du et tidløst ildsted som krever lite vedlikehold og som tåler svært mye uten å bli slitt. I tillegg gir oppholdsrommet et unikt og eksklusivt utseende. Steinplater tilfører eleganse og holdbarhet til rommene i hus og hytte.

Vi spesial tilpasser produktene til hver enkelt kunde. Produktspekteret spenner vidt – spør oss! 

Ovnsplater i skifer
Når det gjelder peisplater i skifer så kan vi anbefale å impregnere platene, dette for å fremheve fargen (blir mørkere) og for å beskytte den mot flekker, sot og søl som kan sette flekker. Innendørs anbefaler vi å behandle overflaten med poretettende middel. Fordelene er da at skiferen blir mindre utsatt for fettflekker og blir lettere å vaske - samt at den får en aning mer glans. Vi anbefaler ellers vanlig vask med såpe og vann.

Skifer til hus og hytte – ute og inne.
Skiferen er slitesterk og motstår de fleste ytre påkjenninger som sol og varme, frost og snø, sjø og regn. Skiferen er meget slitesterk, frostbestandig, verken falmer eller blekner og passer derfor meget godt til utemiljø. Den tidløse skiferen med den høye kvaliteten er slitesterk og egner seg til bl.a. kledning av vegger, gulv, peiser, ovnsplater, portstolper, søyler, utegriller, piper, opptrinn, belegnings heller, skillevegger og sokler til hus og hytte.

Ta kontakt med oss for et godt tilbud, gode råd og veiledning.

Send oss en melding, vi hjelper deg!